Чемпіонат області з кульової стрільби відбувся у Вінниці

Новини Вінниці / Чемпіонат області з кульової стрільби відбувся у Вінниці

У період з 2 по 4 травня року у Вінниці пройшов чемпіонат області з кульової стрільби серед спортсменів 2003 року народження та молодших.

У заході взяли участь команди з різних територіальних громад області, представляючи Вінницьку, Ладижинську, Липовецьку, Бершадську, Якушинецьку, Погребищенську громади, а також Мурованокуриловецький спортивний ліцей. Загалом у змаганнях взяли участь 90 спортсменів.

У ході змагань проводилися вправи зі стрільби з гвинтівки, пістолета та стрільби по рухомій мішені. У кожній категорії були визначені переможці та призери. У вправі з гвинтівки пневматичної на 10 метрів серед дівчат перемогу здобула Софія Добржанська, а серед юніорів - Володимир Швець. У стрільбі з пістолета пневматичного також вибороли перемогу Каріна Заіченко та Влад Руденко серед відповідних категорій.

За результатами змагань була визначена команда Вінницької області, яка отримала можливість представляти область на відкритому чемпіонаті України серед спортсменів 2003 року народження та молодших, що також відбудеться у місті Вінниці.

Михайло Білик

8 травня, 2024