Чарка, сварка, бійка: в Ямполі троє молодиків забили до смерті товариша по чарці (ФОТО)

Новини Вінниці / Чарка, сварка, бійка: в Ямполі троє молодиків забили до смерті товариша по чарці (ФОТО)

Трагічний випадок стався учора у Ямполі. Троє чоловіків жорстоко відлупцювали 41-річного товариша по чарці. Від отриманих травм той помер.

Трагічний випадок стався учора у Ямполі. Троє чоловіків жорстоко відлупцювали 41-річного товариша по чарці. Від отриманих травм той помер. Оперативники протягом години затримали трьох підозрюваних – місцевих мешканців віком 19, 25 та 26 років. Між іншим, один з них є рідним братом дружини загиблого.
Усе відбулося так: чоловіки добряче випили, затим почалася сварка й бійка. Трьом гостям не сподобалися якісь слова набагато років старшого за них господаря будинку. Вони жорстоко побили його, після чого ретирувалися. До речі, вони навіть не позбулися слідів крові, що під час бійки потрапила на їх одяг.
Жінка загиблого розповіла слідчим про те, як все відбулося. Підозрюваних затримали протягом години – на вулиці у центрі Ямполя.
Їх утримують під вартою. Кримінальне провадження порушено за ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Ця стаття передбачає суворе покарання – до 15 років ув'язнення чи навіть довічне позбавлення волі. Слідство триває.


 

Юрій Ярмощук

4 квітня, 2018