Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті Вознесенська

Новини Вінниці / Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті Вознесенська

Миколаївщина залишається однією з найгарячіших точок на мапі України. Оскільки ворог переважає у техніці та живій силі українські військові обрали тактику «вимотування» та нищення окремих підрозділів загарбників. Так, сьогодні, 13 березня, у передмісті Вознесенська розгромлено чергову колону окупантів.

Про це повідомляє місце видання «Преступности.Нет», опублікувавши світлини знищеної ворожої бронетехніки.

Зазначимо, раніше вказувалось оточення та нищення окупантів поблизу селища Баштанка Миколаївської області.

Сьогодні вранці окупанти обстрілювали 500-тисячний Миколаїв.

«Мразі! 9 людей загинуло внаслідок бомбардування му#аками», - написав голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Загибель містян стала наслідком обстрілу о 11:15 проспекту Героїв України в районі зупинки «Ательє». Ще кількох місцевих жителів поранено.

Також у Миколаєві вибух прогримів о 09:19. Це звична тактика окупантів – спроба залякати населення, щоб змусити владу та військових здати місто. Гатять по житловим масивам. Саме так росіяни знищили Маріуполь, Волноваху, Бучу, руйнують Харків.

Новини Вінниці / Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті ВознесенськаНовини Вінниці / Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті ВознесенськаНовини Вінниці / Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті ВознесенськаНовини Вінниці / Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті ВознесенськаНовини Вінниці / Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті ВознесенськаНовини Вінниці / Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті ВознесенськаНовини Вінниці / Битва за Миколаївщину. Розгромлено колону окупантів у передмісті Вознесенська
Олег Верлан

13 березня, 2022