Благодійники передали бойовим підрозділам 27 багі та допомогли ремонтувати трофейну техніку

Новини Вінниці / Благодійники передали бойовим підрозділам 27 багі та допомогли ремонтувати трофейну техніку

Серед таких благодійників є й родина вінничан, яка разом з іншими волонтерами передала бойовим підрозділам 27 багі.

Бойовим підрозділам ОК «Південь», включаючи 59 окрему механізовану бригаду імені Якова Гандзюка, волонтери передали відремонтовану техніку, багі, пікапи та інші необхідні транспортні засоби. Ця підтримка є не лише матеріальною, але й моральною, допомагаючи підняти бойовий дух військових.

Підтримка ЗСУ громадськими організаціями та волонтерами стала потужною допомогою і доброю традицією. Це включає виготовлення та збір матеріальних засобів, коштів, необхідних речей від військового побуту до ремонту техніки. Важливою є також душевна підтримка, теплі зустрічі та моральна підтримка, яка заряджає натхненням та розумінням єдності між військом і народом.

Громадська організація «Вільні та вірні», Благодійний фонд Родини Гуменюк, підприємства групи Метінвест-СМЦ, благодійники Барської міської громади, фонди «Багі для ЗСУ» і «Берегиня Країни» підготували черговий набір подарунків для військових. Робота волонтерів, активістів, промисловців і військових координується командувачем військ оперативного командування «Південь», що забезпечує ефективність і результативність зусиль.

За допомогою благодійників вдалося відремонтувати кілька одиниць трофейної техніки окупантів. Серед них БТР-Т, танк Т-62, БМД-2, багатоцільовий броньований МТ-ЛБ, який переобладнали у місткий евакуаційний транспортер, а також артилерійські системи МСТА-Б і Д-44. Відновлення цієї техніки значно підвищує бойову готовність підрозділів.