Благодійні концерти в садибі Пирогова

Новини Вінниці / Благодійні концерти в садибі Пирогова

У Вінниці, на території Національного Музею-садиби М.І. Пирогова, з кінця червня до осені будуть проводитися благодійні концерти.

Вже з 23 червня на території садиби Пирогова розпочнеться серія благодійних концертів, відомих як PIROGOV SKY. Відкриє сезон джазовий колектив «The Impressions Jazz Quintet». У наступні місяці на сцені виступатимуть такі відомі українські артисти, як Max Barskih, Kadnay, Міша Крупін, Піккардійська Терція, Yaktak, Nikow, ТІК, Volkanov, Лєра Мандзюк та інші.

PIROGOV SKY 2024, як і перший сезон у 2021 році, буде не лише музичною подією, але й культурним та соціальним заходом. На території садиби діятимуть цікаві фотозони, фудкорт та затишна відпочинкова лаунж-зона, створюючи атмосферу для приємного відпочинку та спілкування.

Крім концертів, протягом літа плануються благодійні аукціони та збір коштів для задоволення нагальних потреб бригади «Червона Калина». Це дозволить поєднати культурну, туристичну, соціальну та патріотичну місії розвитку Вінниці, ставши місцем морального відновлення та натхнення для вінничан і гостей міста.

Організатори підкреслюють важливість таких заходів, зазначаючи: «PIROGOV SKY поєднає культурну, туристичну, соціальну та патріотичну місії розвитку Вінниці, стане місцем сили, морального відновлення та натхнення для вінничан і гостей міста, а головне – міцним плечем для воїнів з Вінниччини».

За анонсами подій можна стежити на офіційних сторінках PIROGOV SKY, де регулярно оновлюватиметься інформація про концерти, аукціони та інші заходи.

Михайло Білик

18 червня, 2024