Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)

Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)

У Вінниці 23 серпня, у рамках Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник / The Best Artist – 2020», що триває за участі митців з різних куточків України на світу, відбувся мистецький селфі-квест «Вінницька палітра – сучасність та минуле».

У Вінниці 23 серпня, у рамках Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник / The Best Artist – 2020», що триває за участі митців з різних куточків України на світу, відбувся мистецький селфі-квест «Вінницька палітра – сучасність та минуле».

Упродовж трьох годин художники писали визначні історичні місця та об’єкти культурної спадщини Вінниці. Тим часом учасники квесту шукали їх на локаціях маршрутів, робили з митцями селфі та мали можливість виграти грошову винагороду та подарунки від спонсорів. Для цього фото потрібно було розміщувати у соцмережах.

Участь у весті взяло понад пів сотні команд – загалом більше сотні людей. Спробував свої сили також голова ОДА Сергій Борзов. 

Два десятки учасників або команд, які першими дійшли до фінішу, подолавши дев’ять станцій, отримували грошову винагороду або мали можливість долучалися до розіграшу путівки в Одесу чи вечері на двох у ресторані.

Стартували учасники біля Вежі, а фініш був біля одного з ресторанів на околиці міста.

 

Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)Новини Вінниці / Більше сотні учасників мистецького селфі-квесту "шукали" історичні місця у Вінниці напередодні Дня Незалежності (ФОТО)
Сергій Маламура

24 серпня, 2020