Більше половини нових випадків коронавірусу на Вінниччині зареєстровано в обласному центрі

Новини Вінниці / Більше половини нових випадків коронавірусу на Вінниччині зареєстровано в обласному центрі

За минулу добу у Вінниці виявлено 17 нових випадків, чотири – у Вінницькому, по два – у Козятинському та Бершадському районах. В інших зафіксовано по одному новому випадку. Нагадаємо, що загалом позитивний результат у вінницькій області отримано у 32 випадках.

За минулу добу у Вінниці виявлено 17 нових випадків коронавірусу, чотири – у Вінницькому, по два – у Козятинському та Бершадському районах. Ще у кількох районах зафіксовано по одному новому випадку. Нагадаємо, що загалом позитивний результат у Вінницькій області отримано у 32 випадках.  

Як зазначають у Вінницькому обласному лабораторному центрі, впродовж останньої доби в лабораторіях досліджено 467 зразків матеріалів від осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію та від контактних осіб.

Лабораторно підтверджені випадки зареєстровані на 27 адміністративних територіях: місто Вінниця - 1248, Вінницький район – 163, Жмеринський район – 109, Калинівський район - 98, Хмільницький район - 88, Тиврівський район – 74, Могилів-Подільський район –47, Козятинський та Шаргородський райони по – 45, Погребищенський район – 43, Тростянецький район – 38, Немирівський район – 32, Бершадський район – 31, Літинський район – 30, Крижопільський та Липовецький райони по - 23, Барський район - 21, Тульчинський район – 20, Гайсинський район - 18, Томашпільський район – 14, Ямпільський та Іллінецький райони по – 9, Чернівецький район - 7, м. Ладижин та Мурованокуриловецький район по – 6, Оратівський район - 5, Чечельницький район - 1.

Макс Мельник

17 липня, 2020