Біля Козятину водійку мопеду іномарка «виштовхала» з дороги

Новини Вінниці / Біля Козятину водійку мопеду іномарка «виштовхала» з дороги

Поблизу села Куманівка Козятинського району ввечері 21 червня іномарка збила мопед, яким кермувала 41-річна жінка. Її госпіталізовано до місцевої райлікарні.

Поблизу села Куманівка  Козятинського району ввечері 21 червня іномарка збила мопед, яким кермувала 41-річна жінка. Її госпіталізовано до місцевої райлікарні.   

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, автопригода сталася близько 18.30. За попередніми даними, мопед «Honda Dio» рухався попереду BMW-520D та пригальмував, щоб звернути з дороги у бік. Втім 33-літний водій автівки, не збавляючи швидкості, «штовхнув» мопед. Вважається, що він не дотримувався безпечної відстані між транспортними засобами

Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого  кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Якщо суд вбачатиме в ДТП вину водія, то може покарати його обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Олег Верлан

22 червня, 2018