Біля Гайсина легковик злетів з дороги. Двоє дорослих й дитина – у лікарні (ФОТО)

Новини Вінниці / Біля Гайсина легковик злетів з дороги. Двоє дорослих й дитина – у лікарні (ФОТО)

Стали відомі подробиці ДТП поблизу Гайсина, у якій постраждала дворічна дівчинка, 25-річний водій та 24-річна жінка. Усі вони отримали травми й були доставлені у лікарню згаданого міста. Учора Ford Focus, за кермом якого був вінничанин, несподівано злетів з об'їзної дороги й зіткнувся з деревом.

Стали відомі деякі подробиці ДТП поблизу Гайсина, у якій постраждала дворічна дівчинка, 25-річний водій та 24-річна жінка. Усі вони отримали травми й були доставлені у лікарню згаданого міста.

Учора Ford Focus, за кермом якого був вінничанин, несподівано злетів з об'їзної дороги й зіткнувся з деревом. Поліція повідомила, що це сталося близько 8-ї години ранку. 

Причини аварії стануть відомі після завершення розслідування, яке розпочали правоохоронці. Розбитий автомобіль нині перебуває на арештмайданчику. Ймовірно, будуть призначені технічні експертизи. Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Винуватцю ДТП загрожує до 3 років обмеження волі та позбавлення водійських прав.


 

Юрій Ярмощук

31 травня, 2018