Бійка на сільській вулиці призвела до фатальних наслідків: на Вінниччині поліція затримала підозрюваного у нанесенні смертельних ушкоджень

Новини Вінниці / Бійка на сільській вулиці призвела до фатальних наслідків: на Вінниччині поліція затримала підозрюваного у нанесенні смертельних ушкоджень

Ввечері 25 вересня у селі Фронтівка Оратівської громади зустрілись двоє чоловіків – місцевий та із сусіднього села. Конфлікт переріс у бійку. Один з них отримав численні травми голови та тулуба, через що невдовзі помер посеред вулиці. Підозрюваного у побитті наступного дня затримали.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, тіло невідомого на вулиці Садовій знайшли жителі села, вони і звернулись до дільничного.

За попереднім висновком судмедексперта, смерть загиблого настала внаслідок отримання травм, несумісних з життям. Слідчо-оперативна група поліції встановила особу потерпілого, ним виявився 35-річний житель села Підвисоке.

А 26 вересня правоохоронці за місцем проживання затримали 28-річного мешканця Фронтівки. Він розповів деталі інциденту.

Наразі встановлено, що близько 20:30 мешканець Підвисокого зустрів затриманого. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку, в ході якої «гість» отримав численні удари по голові і тулубі. Через отримані травми чоловік впав на землю та невдовзі помер.

Що стало причиною бійки, слідчі з’ясовують.  

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає до 10 років ув’язнення. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Немирівською окружною прокуратурою.

Макс Мельник

27 вересня, 2023