«Біда» зі смартфоном: депутат Вінницької облради від «Слуги народу» Шаповалов визнав, що його телефон сам постить політопонентів та замовляє суші

Новини Вінниці / «Біда» зі смартфоном: депутат Вінницької облради від «Слуги народу» Шаповалов визнав, що його телефон сам постить політопонентів та замовляє суші

Якщо обраних нардепів від «Слуги народу» навчали на тренінгу у Трускавці, то в окремих депутатів від цієї політичної сили у Вінницькій облраді, смартфони настільки «продвинуті», що самостійно обирають для репостів від імені власника нардепів від «ЄС», а ще навіть страви японської кухні замовляють.  

Якщо обраних нардепів від «Слуги народу» навчали на тренінгу у Трускавці, то в окремих депутатів від цієї політичної сили у Вінницькій облраді смартфони настільки «продвинуті», що самостійно обирають для репостів від імені власника нардепів від «ЄС», а ще навіть страви японської кухні замовляють.  

Нагадаємо, NaПарижі писав, що депутат Вінницької облради від «Слуги народа» Шаповалов погоджується з призначенням Зеленського на другий термін президентства «через суд». Принаймні, про це свідчить перепост Олексія Гончаренка, нардепа від «ЄС».

Після публікації зі скріншотом зі сторінки Євгенія Шаповалова з Facebook 24-обранець публічно заперечив, що особисто робив перепост, і стверджує, що не погоджується з думкою парламентаря, який є політичним опонентом.

За новим дописом депутата облради, він поклав незаблокованим телефон у кишеню, і той – який розумний – зробив сам перепост, замовив суші та ще набрав кількох родичів власника.

Ймовірно, що все саме так і було. Отже редакція і надалі слідкуватиме за «діями» смартфону та його власника.

Олег Верлан

30 листопада, 2020