Автотроща з чотирьма автівками у Вінниці: до лікарні госпіталізована 16-річна дівчина

Новини Вінниці / Автотроща з чотирьма автівками у Вінниці: до лікарні госпіталізована 16-річна дівчина

Ввечері 22 липня у Вінниці сталась автотроща за участі чотирьох автівок. Внаслідок ДТП постраждала 16-річна пасажирка Hynday Elantra. Неповнолітню вінничанку госпіталізовану до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 22.50 на вулиці Князів Коріатовичів.

За попередньою інформацією слідства, 31-річний вінничанин, керуючи автомобілем Volkswagen Passat не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Lexus. Після цього водій Volkswagen продовжив рух та зіткнувся із легковиком Hynday Elantra, що рухався у зустрічному напрямку. Під час зіткнення двох авто також був пошкоджений припаркований автомобіль Ford Mondeo.

Слідчими розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

24 липня, 2023