Автопарк вінницьких рятувальників поповнився чотирма спецавтомобілями 

Новини Вінниці / Автопарк вінницьких рятувальників поповнився чотирма спецавтомобілями 

У ДСНС зазначають, що це суттєво підвищить здатність рятувальників ефективно реагувати на виклики та забезпечувати безпеку людей у населених пунктах. 

Рятувальники Вінниччини отримали чотири спецавтомобілі від благодійників.Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області.

Автівки привезені з Німеччини м.Любик та передані представниками Громадської організації "Полум'я надії" в рамках благодійної допомоги. 

Всі автомобілі оснащені необхідним обладнанням для ліквідації пожеж і проведення аварійно-рятувальних робіт. Ця ініціатива є частиною тривалої співпраці між благодійниками та рятувальниками Вінниччини, адже це вже другий транш допомоги. 

Два з отриманих авто вже найближчим часом будуть передані в пожежно-рятувальний підрозділ селища Вороновиця, та ще по одному — в міста Хмільник й Гнівань.

У ДСНС зазначають, що це суттєво підвищить здатність рятувальників ефективно реагувати на виклики та забезпечувати безпеку людей у населених пунктах. 

Головний рятувальник області Руслан Шевчук подякував представникам Громадської організації "Полум'я надії", зазначивши, що отримана допомога значно підвищить бойову готовність підрозділів ДСНС ще чотирьох населених пунктів області.

"Ця допомога дозволить нам швидше та ефективніше реагувати на надзвичайні ситуації, рятуючи людські життя," — додав він. 

Керівництво області також висловило сподівання на продовження такої співпраці, адже зміцнення матеріально-технічної бази рятувальників є важливим кроком у забезпеченні безпеки регіону.

Новини Вінниці / Автопарк вінницьких рятувальників поповнився чотирма спецавтомобілями Новини Вінниці / Автопарк вінницьких рятувальників поповнився чотирма спецавтомобілями Новини Вінниці / Автопарк вінницьких рятувальників поповнився чотирма спецавтомобілями Новини Вінниці / Автопарк вінницьких рятувальників поповнився чотирма спецавтомобілями Новини Вінниці / Автопарк вінницьких рятувальників поповнився чотирма спецавтомобілями