Аварійність на тепломережах у Вінниці під час опалювального сезону зменшилась на третину у порівнянні з попереднім

Новини Вінниці / Аварійність на тепломережах у Вінниці під час опалювального сезону зменшилась на третину у порівнянні з попереднім

Аварійні ситуації, які виникали протягом опалювального періоду 2022-2023 років, оперативно ліквідовувались і мешканці міста були забезпечені послугами. Порівняно з попереднім опалювальним періодом аварійність на тепломережах знизилась на 35%.

Про це повідомляє КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго».

«Це було досягнуто завдяки ретельній підготовці всього великого комплексу теплового господарства до опалювального періоду, де вагомою складовою підготовки були роботи з реконструкцій аварійних трубопроводів», - йдеться у повідомленні.

На підприємстві зауважують, що завершальний етап виконання таких аварійних ремонтних робіт на мережах – це проведення заходів щодо відновлення благоустрою та асфальтобетонного покриття на ділянках, де відбувались роботи.

Однак, відновлювати асфальтобетонне покриття можливо лише при сухій та теплій погоді. Тож наприкінці березня підприємство розпочало виконувати роботи по відновленню благоустрою - прокладати асфальт відповідно до затвердженого графіку робіт, з урахуванням погодних умов.

«На сьогодні вже заасфальтовано 26 пошкоджених ділянок, очікують на відновлення ще 30», - підкреслюють у «Вінницяміськтеплоенерго».

Макс Мельник

13 квітня, 2023