АТБ анонсувала знижки на популярний напій, згущене молоко й морозиво

Новини Вінниці / АТБ анонсувала знижки на популярний напій, згущене молоко й морозиво

Компанія АТБ анонсувала тижневі знижки на низку продуктів. Під час чергової акції «Економія», що триватиме з 30 травня по 5 червня, зокрема, обіцяють на третину зменшити ціну на популярний напій від відомої торгової марки – 1,5 літрову пляшку «Pepsi» можна буде придбати за 10,5 грн.

Компанія АТБ анонсувала тижневі знижки на низку продуктів. Під час чергової акції «Економія», що триватиме з 30 травня по 5 червня, зокрема, обіцяють на третину зменшити ціну на популярний напій від відомої торгової марки – 1,5 літрову пляшку «Pepsi» можна буде придбати за 10,5 грн. Можливо, це своєрідний подарунок любителям цього солодкого напою з нагоди початку літа.

Вирішили порадувати й любителів морозива. Щоправда, знижки зроблять не на весь асортимент, а лише на один вид цього продукту. Протягом тижня пачка морозива від ТМ «Ласунка» коштуватиме усього 6,6 грн, тобто на 45% дешевше, ніж нині. А згущене молоко від ТМ «Ічня» продаватимуть на 35% дешевше.

Зокрема, обіцяють й 13% знижку на олію та 24% – на сметану від деяких виробників. Про це повідомляється на сайті згаданої компанії.

 
 

Юрій Ярмощук

28 травня, 2018