Арсенал на горищі у «спадщину» від колишнього коханця: на Вінниччині молода жінка переховували набої та гранати

Новини Вінниці / Арсенал на горищі у «спадщину» від колишнього коханця: на Вінниччині молода жінка переховували набої та гранати

Під санкціонованого обшуку за місцем проживання 31-річної жительки міста Гнівань, на горищі будинку 14 вересня поліцейські виявили чималий арсенал набоїв та гранат. Наразі слідчі встановлюють мету їх зберігання.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, на горищі будинку знайшли заховані понад 300 набоїв до автоматичної зброї калібру 5,45 мм, два магазини до автомата, 5 гранат та 4 запали до них. Боєприпаси вилучені вибухотехніками та направленні на експертизу. 

Зі слів власниці будинку, вилучені набої та гранати залишились в неї від колишнього співмешканця.

За цим фактом слідством розслідується кримінальне провадження, розпочате за ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Досудове розслідування триває.

Новини Вінниці / Арсенал на горищі у «спадщину» від колишнього коханця: на Вінниччині молода жінка переховували набої та гранатиНовини Вінниці / Арсенал на горищі у «спадщину» від колишнього коханця: на Вінниччині молода жінка переховували набої та гранати
Макс Мельник

16 вересня, 2023