Арки Центрального парку Вінниці сяятимуть, але не усю ніч

Новини Вінниці / Арки Центрального парку Вінниці сяятимуть, але не усю ніч

Дві арки Центрального парку Вінниці, що на входах з вулиць Грушевського та Хлібної, відтепер сяятимуть. Кожну з них підсвічуватимуть по 44 сучасні світильника.

Дві арки Центрального парку Вінниці, що на входах з вулиць Грушевського та Хлібної, відтепер сяятимуть. Кожну з них підсвічуватимуть по 44 сучасні світильника. Світитимуться арки білим кольором. Світильники вмикатимуть у сутінках – одночасно з вуличними ліхтарями. Про це повідомляється на сайті мерії Вінниці.

Однак сяятимуть згадані арки не цілу ніч, а до опівночі. Зрозуміло, що це дозволить заощадити певні кошти. Та й уночі у парку людей обмаль, особливо у холодну пору року.

У недалекій перспективі засяє й головна арка Центрального парку. Нині триває реконструкція її та території довкола неї. Обійдеться це у майже 15 млн грн. Міський голова С. Моргунов повідомив на своїй сторінці у Facebook, що роботи мають завершитися до кінця цього року. Зокрема, проект реконструкції одного з символів нашого міста передбачає освітлення арки й шпилю.

 
 

Юрій Ярмощук

1 вересня, 2018