Американця, який воював на Сході, відпустили під цілодобовий домашній арешт

Новини Вінниці / Американця, який воював на Сході, відпустили під цілодобовий домашній арешт

Вінницький апеляційний суд відпустив під цілодобовий домашній арешт українського добровольця, громадянина США Крейґа Ланґа . Тож до початку лютого американець залишитья в Україні.

Вінницький апеляційний суд відпустив під цілодобовий домашній арешт українського добровольця, громадянина США Крейґа Ланґа. Тож до початку лютого американець залишитья в Україні.

Про це повідомляє пресслужба Вінницького апеляційного суду.

«Сьогодні для забезпечення видачі особи (екстрадиційного арешту) Вінницький апеляційний суд застосував до громадянина США Крейґа Ланґа цілодобовий домашній арешт до 3 лютого 2020 року. До цього підозрюваний перебував під вартою. Водночас суд скасував ухвалу Вінницького міського суду, якою Крейґу Ланґу продовжено термін тримання під вартою до 3 лютого наступного року», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що на чоловіка у разі екстрадиції на батьківщину, чекає суд та ймовірно смертна кара, за подвійне вбивство. У Вінниці на Крейґа Ланґа є наречена, яка знімає помешкання у місті.

Нагадаємо, NаПарижі писав про те що ситуація із Крейґом Ланґом набула розголосу національного масштабу. Переважна більшість ЗМІ негативно ставляться до позиції суду щодо його ексрадиції, адже доброволець воював за Україну у складі "Правого сектору".

Марина Карабай

24 грудня, 2019