Алею магнолій висадили біля вікон пологового будинку №2: на розпродажі вінничанки продали свої прикраси, аби купити саджанці (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Алею магнолій висадили біля вікон пологового будинку №2: на розпродажі вінничанки продали свої прикраси, аби купити саджанці (ВІДЕО)

Фактично під вікнами пологового будинку №2 на проспекті Коцюбинського у Вінниці 30 жовтня висаджено цілу алею магнолій. Одна з організаторок акції – Катерина Калашнікова назвала проєкт «Намисто магнолій» та переконана, що подібне має бути у кожному місті.

«Озеленення - це не лише про посадку дерев. Ми - п’ять подруг - заклали в цінності, які відгукнулись вінничанам. Намисто магнолій - це проєкт про красу, про синергію», - зазначила вінничанка у Facebook.

Вона пояснила, що разом з подругами влаштувала благодійний розпродаж прикрас.

«Їх було більше 400, тож зібрали 33 000 грн, щоб купити 11 дерев в «Антураж» і сьогодні посадити алею магнолій біля Другого пологового. Бо, в першу чергу, жінок прикрашають вчинки. Наша метафора: відпустити прикраси, щоб там, де народжується нове життя, розквітли магнолії», - пояснює мету авторка.

Олеся Рудницька

31 жовтня, 2021