«Алея Життя»: у Вінниці врятовані трансплантацією органів висадять яблуні

Новини Вінниці / «Алея Життя»: у Вінниці врятовані трансплантацією органів висадять яблуні

Між давнім і молодим садом у музеї-садибі Миколи Пирогова у Вінниці планують висадити нові яблуні. Про задум реалізувати проєкт «Алея життя» у Facebook повідомила віничанка Тетяна Довгань.

Між давнім і молодим садом у музеї-садибі Миколи Пирогова у Вінниці планують висадити нові яблуні. Про задум реалізувати проєкт «Алея життя» у Facebook повідомила віничанка Тетяна Довгань.

Дружина вінницького рятувальника, якому кілька років тому пересадили печінку, зазначає, що акція з висадки саджанців відбудеться 20 вересня.

«Дерева ростимуть між давнім і молодим садом. Межа між старим і новим життям. Саме так можна сказати про трансплантацію. У минулому – хвороба, втома, страх. У майбутньому – рух, мрії, переосмислення себе і світу», – йдеться у дописі жінки.

Нагадаємо, що акція «Алея життя» започаткована у Вінниці в 2019 року. Тоді поблизу міської клінічної лікарні №1, що по Хмельницькому шосе, містяни з трансплантованими органами висадили декілька яблунь – на знак вдячності тим, завдяки кому вони живуть. Наразі проєкт ви рішити продовжити.

Олеся Рудницька

10 вересня, 2021