Акція від поліції: встановити в оселі сигналізацію нині можна дешевше

Новини Вінниці / Акція від поліції: встановити в оселі сигналізацію нині можна дешевше

Поліція охорони влаштувала заохочувальну акцію, яка триватиме до 17 березня. У цей період облаштувати квартиру чи будинок охоронною сигналізацією можна на 50 % дешевше. А для учасників АТО й родин загиблих знижки складатимуть 75 %.

Поліція охорони влаштувала заохочувальну акцію, яка триватиме до 17 березня. У цей період облаштувати квартиру чи будинок охоронною сигналізацією можна на 50 % дешевше. Для учасників АТО й родин загиблих знижки складатимуть 75 %.

Згадана акція називається «Квартира під охорону». Вона проводиться не лише на Вінниччині, а й усіх інших областях. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Як відомо, сигналізація є надзвичайно надійним засобом захисту майна від квартирних крадіїв. Й абонементна плата не надто обтяжлива для бюджету родин з середнім достатком. Чи багато таких - інше питання. Охорона квартири нині обходитиметься від 140 грн на місяць, будинку – від 220 грн. Вартість залежатиме від кількості датчиків, що встановлюватимуться на вікнах, дверях та кімнатах, а також інших пристроїв, що використовуватимуться.

Якщо ж черговий служби охорони помітить на екрані монітору тривожний сигнал про те, що в оселю проник непроханий гість, то туди негайно вирушить група охоронців, які затримають «домушника».

 

 

Юрій Ярмощук

6 березня, 2018