Адвокат заперечував причетність підзахисного: у Вінниці чоловіка засудили на 9 років ув’язнення за крадіжку 1,1 млн гривень з двох банкоматів

Новини Вінниці / Адвокат заперечував причетність підзахисного: у Вінниці чоловіка засудили на 9 років ув’язнення за крадіжку 1,1 млн гривень з двох банкоматів

Сьогодні, 5 липня, Вінницький апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу захисника обвинуваченого у крадіжці більше мільйона гривень із банкоматів.

Як повідомляє пресслужба Вінницького апеляційного суду, водночас вирок міського суду, яким  45-річному Олександру С. призначено дев’ять років позбавлення волі, залишив без змін.   

Адвокат у своїй апеляції просив вирок суду першої інстанції скасувати, а провадження закрити. Аргументував: доказів скоєння злочину недостатньо, а можливості їх отримання – вичерпані. Піддав сумніву він і біологічну експертизу.

На думку ж прокурора, міський суд ухвалив законне та справедливе рішення.

Додамо, що на початку 2020 року Олександр разом зі своїми спільниками викрав гроші з банкоматів у Дашеві Гайсинського району і Вінниці. З першого – майже 300 тисяч гривень, з другого – приблизно 800.

Макс Мельник

5 липня, 2023