Абітурієнти вже можуть зареєструвати електронні кабінети

Новини Вінниці / Абітурієнти вже можуть зареєструвати електронні кабінети

Відсьогодні почалася реєстрація електронних кабінетів вступників. Створивши кабінет, абітурієнти з 12 липня зможуть он-лайн подавати заяви на вступ до вишів. Їх прийом триватиме до 18-ї години 26 липня.

Відсьогодні почалася реєстрація електронних кабінетів вступників. Через кабінет абітурієнти з 12 липня зможуть он-лайн подавати заяви на вступ до вишів. Їх прийом триватиме до 18:00 26 липня. Створити кабінет - не складно. Для реєстрації потрібно зайти на сторінку https://ez.osvitavsim.org.ua/ та вказати: адресу електронної пошти – вона буде логіном для входу в кабінет. Важливий момент: потрібно вказувати електронну пошту, що не заборонена на території нашої країни, тобто не користуватися російськими сервісами. Також треба ввести пароль з шести символів. Його, звісно, слід запам'ятати чи записати. А ще дані сертифікату ЗНО: номер (7 цифр), пін-код (4 цифри) та рік отримання. Необхідно вказати й дані атестата про повну загальну середню освіту: серія (2 літери), номер (8 цифр), середній бал.

«Цього року заяви в електронній формі мають подавати вступники на бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного, ветеринарного спрямування, а також молодшого спеціаліста на базі 11 класів», – зазначається на сайті Міністерства освіти й науки України.

До речі, з інструкцією щодо створення електронного кабінету вступники можуть ознайомитися ось за цим посиланням.
 

Юрій Ярмощук

2 липня, 2018