8-річна вінничанка збирає гроші для ЗСУ, продаючи прикраси, зроблені її матусею

Новини Вінниці / 8-річна вінничанка збирає гроші для ЗСУ, продаючи прикраси, зроблені її матусею

Маленька волонтерка з Вінниці продає прикраси для волосся, які робить її матуся, а виручені кошти віддає на потреби наших Захисників.

Восьмирічна Аня частенько навідується до сімейної кавʼярні «На хмарі» - дівчинка приходить не лише поласувати улюбленими смаколиками, а й  приносить кошти, які потім передають нашим Захисникам. Ось і сьогодні, у свій День народження, Аня задонатила  760 гривень - дівчинка як ніхто знає, якою ціною виборюється мирне небо, адже 25 жовтня 2022 року, стоячи на захисті України, загинув її батько - молодший сержант Слюсар Олег Вікторович, який добровільно вступив до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення.
Тепер її тато оберігає своїх дівчат та спостерігає за ними з «хмаринки». А ще, він дуже пишався би, що у нього є така донечка!
Аня, ми всі-всі-всі вітаємо тебе з Днем народження! Дякуємо за твоє добре сердечко та гарну справу, яка наближає Перемогу! 

Зі свого боку ми вирішили підтримати ініціативу Анечки та її мами Алли і розіграти серед наших підписників зроблені ними власноруч заколки. Розіграш ми проводимо в Instagram. Долучайтеся!

 

Новини Вінниці / 8-річна вінничанка збирає гроші для ЗСУ, продаючи прикраси, зроблені її матусеюНовини Вінниці / 8-річна вінничанка збирає гроші для ЗСУ, продаючи прикраси, зроблені її матусею