28 метрів заввишки: у Вінниці головну новорічну ялинку готують до вікриття (ФОТО)

Новини Вінниці / 28  метрів заввишки: у Вінниці головну новорічну ялинку готують до вікриття (ФОТО)

У Вінниці завершили встановлювати головну міську ялинку. Традиційно новорічне дерево буде встановлено на площі біля Літнього театру у центральному парку культури і відпочинку ім.. Горького.

У Вінниці завершили встановлювати головну міську ялинку. Традиційно новорічне "дерево" буде встановлено на площі біля Літнього театру у Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

Як розповів NaПарижі керівник КП «Вінницязеленбуд» Ігор Любовський, цього року головна новорічна ялинка міста сягатиме 28 метрів заввишки.

«Цьогоріч на новорічної красуню пішло 320 живих деревцят ялинки від метра до семи», - зазначив Ігор Любовський.

Наразі головний атрибут нового року почали прикрашати ілюмінацію. Повністю готовою до святкування міська ялинка має бути вже 17 грудня. А вогні вона запалить вже традиційно у День Святого Микола.

Раніше NaПарижі  повідомляв, що у мерії започатковують нову традицію, вінничан запрошують зустріти Новий рік на Європейській.

Новини Вінниці / 28  метрів заввишки: у Вінниці головну новорічну ялинку готують до вікриття (ФОТО)Новини Вінниці / 28  метрів заввишки: у Вінниці головну новорічну ялинку готують до вікриття (ФОТО)Новини Вінниці / 28  метрів заввишки: у Вінниці головну новорічну ялинку готують до вікриття (ФОТО)