2,75 проміле: у Вінниці через порушення ПДР зупинили п’яного кермувальника автівки, який не отримував водійського посвідчення

Новини Вінниці / 2,75 проміле: у Вінниці через порушення ПДР зупинили п’яного кермувальника автівки, який не отримував водійського посвідчення

Сьогодні, 25 жовтня, вночі у Вінниці на вулиці Левка Лук'яненка патрульні зупинили автомобіль «ВАЗ 2115», що порушив ПДР. Як виявилось, за кермом перебувала людина, яка не мала водійських прав, а до того ж добряче напідпитку.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

«Підійшовши до водія, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Порушнику запропонували пройти перевірку на алкотестері. Спецприлад Drager показав 2,75 проміле алкоголю в організмі кермувальника, а це майже в 14 разів перевищує допустиму норму.

Крім того, інспектори з'ясували, що хлопець не має права керувати автомобілем, оскільки взагалі не отримував посвідчення водія», - йдеться у повідомленні.

На 25-річного кермувальника патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП.

Макс Мельник

25 жовтня, 2022