150 тисяч відома косметична кампанія приготувала для «розумних» вінничанок. Як їх отримати?

Новини Вінниці / 150 тисяч відома косметична кампанія приготувала для «розумних» вінничанок. Як їх отримати?

Вінничанки, які займаються науковими дослідженнями,  можуть взяти участь в конкурсі з пристойним призовим фондом. Заявки приймаються ще тиждень, а ось переможниць визначать восени.

Вінничанки, які займаються науковими дослідженнями, можуть взяти участь в конкурсі з пристойним призовим фондом. Заявки приймаються ще тиждень, а ось переможниць визначать восени.

«17 червня завершується прийом заявок на участь у третьому сезоні Премії «Для жінок у науці» задля сприяння збільшенню кількості жінок, які професійно займаються науковими дослідженнями у галузі STEM (наука, технології, інжиніринг та математика), та заохоченню їх внеску в розвиток української науки. Трьом переможницям буде присуджено грошові премії у розмірі 150 000 грн у відповідності», - повідомляють організатори.

Зазначимо, що Українська Премія є частиною глобальної Програми L'ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці».

З 1998 року Фонд L’Oréal та Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки й культури (ЮНЕСКО) для підтримати талановитих жінок-науковиць та заохоченя молодих жінок обирати наукові професії та допомагати їм у їхній кар'єрі.

Для участі у Програмі потенційні Учасниці мають подавати заяви за встановленою формою через онлайн-платформу www.forwomeninscience.in.ua з 17 березня 2020 року до 17 червня 2020 року включно.

Кожна заява буде оцінена незалежним журі Програми, до складу якого входять експерти з різних галузей науки, запрошені Організатором до участі.

Рішення журі Програми щодо визначення Переможниць буде оголошено у листопаді 2020 року. Про спосіб та місце оголошення буде повідомлено окремо на сторінці фейсбук  https://www.facebook.com/lorealukraine/ та на офіційному сайті компанії   https://www.loreal.ua/

Марина Карабай

10 червня, 2020